destacada
12 Dec 2013 0 comentaris Redacció

Ja tenim neu!

Hem hagut de canviar el banyador pels esquís en un obrir i tancar d’ulls. El mes de novembre va començar amb unes temperatures que superaven els 28 graus, i ha acabat amb les muntanyes cobertes de neu.

Encara no heu tret la pols als esquís? A què espereu perquè les nevades de les darreres setmanes han permès obrir les estacions d’esquí al novembre, tot un rècord. Confiem en què la temporada serà molt llarga…

L’estació d’Espot ofereix tota la neu en família: pistes pels més grans i un parc lúdic pels més petits.

Masella va ser la primera estació  de tot l’estat espanyol en inaugurar la temporada. Uns dies més tard, van obrir La Molina, La Vall de Núria, Baqueira Beret i les estacions d’esquí de fons Sant Joan de l’Erm, Tuixent-La Vansa i Lles. I durant el darrer cap de setmana del mes, Sky Pallars (Port Ainé i Espot), Port del Comte i Vallter 2000 van treure el cartell de tancat. I les que encara no havien obert les portes, ho van fer el passat pont de la Puríssima.

A més d’esquiar, a Baqueira Beret podràs fer les teves compres al recentment inaugurat centre comercial Nou Baqueira Store.

Esquí nocturn i màquines xafaneus, algunes novetats que no et pots perdre

Les estacions d’esquí han treballat intensament durant els darrers mesos per millorar les pistes i ampliar els serveis. Masella inaugura una proposta tan innovadora com suggerent, l’esquí nocturn. Gràcies al sistema d’il·luminació que ha instal·lat el complex podreu esquiar amb la lluna de fons per 13 de les seves pistes.

A Port del Comte els esquiadors principiants hi trobaran l’espai ideal per iniciar-se en aquest esport. L’estació ha instal·lat un nou telesquí a la zona de debutants, que l’ha convertida en la més extensa dels Pirineus. I pels amants de les raquetes de neu inaugura cinc nous circuïts de diferents dificultats.

A l’estació de Tavascan podreu pujar-vos a una màquina xafaneus, amb cabina per a vuit passatgers.

Descobrir els indrets més inaccessibles i fascinants de la muntanya dins de la nova màquina xafaneus amb cabina per a vuit passatgers és una de les noves propostes de Tavascan. Els esquiadors de fons podreu lliscar per una nova pista d’esquí nòrdic a Vallter2000, que també estrena una nova zona d’activitats de muntanya,  i a La Molina una podreu gaudir d’un nou espai freestyle.

A la Molina trobareu un nou espai per practicar el freestyle i moltes coses més. 

Aquestes són només algunes de les novetats d’una temporada que ha tingut una de les millors arrencades dels darrers anys. A què esperes a estrenar-la?

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.