pont camprodon
20 Jan 2012 0 comentaris Fem Neu

Viu en directe el Pont Nou de Camprodon

L’estació gironina de Vallter 2000 està situada a la Vall de Camprodon. L’estació és una de les claus del reconeixement de Camprodon entre les valls catalanes, però també destaquen altres aspectes. Es pot anar a passar uns dies a la Vall de Camprodon sense recórrer gaires quilòmetres, no és gaire lluny de les principals ciutats catalanes, a tan sols 140 km de Barcelona i a 90 de Girona. A l’hivern possiblement la principal activitat és esquiar a Vallter 2000 però la Vall de Camprodon és molt més.

Un dels elements més reconeguts de Camprodon és el Pont Nou, molt fotografiat pels turistes que visiten aquesta població. És característic per la seva gran bellesa i la seva grandiositat. Està format per sis arcs, el principal és per on passa el riu Ter, que creua el poble. El Pont Nou, a més, és reconegut per la seva representació a les caixes de les galetes originals de Camprodon. Les galetes són un altre dels grans atractius de la Vall, una empresa que va començar sent de caràcter familiar fa més de 100 anys i que avui en dia s’ha expandit fins a ser comercialitzada a tot Catalunya.

Gaudir d’un dia complert a la Vall de Camprodon és fantàstic, uns paisatges espectaculars que es poden compaginar amb un bon dia d’esquí i snowboard a Vallter 2000.

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.