Selecciona un idioma:

 • Generalitat de Catalunya
  • Me gusta compartir
   M'agrada
   Compartir
  • Me gusta compartir
   M'agrada
   Compartir
  • Me gusta compartir
   M'agrada
   Compartir
  • Me gusta compartir
   M'agrada
   Compartir
  • Me gusta compartir
   M'agrada
   Compartir
 • Segueix-nos a:
 • Facebook
 • RSS
 • Twitter
Sortim del mar després de navegar en banana
01 Sep 2014 0 comentaris Redacció

Bananes ràpides i laser combat, diversió familiar a Santa Susanna i Pineda de Mar

Amb la família Porras i el programa Un dia perfecte en família ens hem acostat avui fins a Pineda de Mar i Santa Susanna, dues destinacions de turisme familiar certificades. Hem començat navegant a tota velocitat dalt d’una banana i hem continuat disparant amb pistoles làser inofensives i camuflats per despistar l’enemic en el camp de batalla. Després de dinar hem visitat l’Aula d’Entorn Rural de la Fundació Marpi i hem pogut ‘tocar-tocar’ els animals que cuiden. I per acabar, un refresc a Pineda i una ben merescuda nit de descans a l’Hotel Aquamarina de Santa Susanna.

Catànies, el dolç típic del Penedès
28 Aug 2014 0 comentaris Redacció

Penedès, terra de vins, cava i catànies

La família García recorre avui el Penedès amb el programa Un dia perfecte en família en el que serà una jornada molt dolça. Hem començat la ruta a Bombons Cudié, a Vilafranca del Penedès, on ens han ensenyat a fer catànies, el dolç típic de la comarca. Després hem seguit amb emocions fortes ja que hem fet puenting, una activitat apta per qui no té por de les alçades. Hem baixat l’adrenalina amb el dinar al restaurant El Caliu de Vilafranca, per després fer un tast de most i vins al celler Albet i Noya. I per acabar, hora de descansar de tantes emocions a l’Hotel Mas Tinell.

Alimentem els animals a la Torre d'en Bofill
27 Aug 2014 0 comentaris Redacció

Sal i amor, la història de Cardona

La destinació d’avui és Cardona. Amb la família Margalef i el programa Un dia perfecte en família coneixem el passat miner de la zona al Parc Cultural de la muntanya de la Sal. Al castell de Cardona hem conegut la llegenda de la jova empresonada a la torre per haver-se enamorat d’un príncep musulmà i hem visitat l‘església de Sant Vicenç, un bon exemple del primer romànic català. Després de dinar al centre de Cardona hem anat fins a la Torre d’en Bofill per fer de pagès i descansar.

En família al parc La Selva de L'Aventura
26 Aug 2014 0 comentaris Redacció

Bruixes i bandolers als boscos màgics del Montseny

La família Herrera se’n va a la natura, al massís del Montseny, de la mà del programa Un dia perfecte en família a Catalunya. Comencem la ruta descobrint com vivien les bruixes i els bandolers a l’Espai Montseny. Després, visitem La Sala, el mas on va néixer el famós bandoler Serrallonga, i pujarem als arbres com Tarzan al Parc La Selva de l’Aventura. I després d’un dia tant intens, descansem a l’Hotel de La Coromina. Els boscos plens de secrets i llegendes del Montseny ens esperen!

Pujats a la banana a Malgrat
25 Aug 2014 0 comentaris Redacció

Buguis+gegants+bananes = diversió a Malgrat de Mar

El programa Un dia perfecte en família a Catalunya ha acompanyat la família Marí en la seva visita a Malgrat de Mar. Per emprendre aquesta ruta ens hem pujat a un bugui de David rent i hem fet un volt per les muntanyes del Montnegre. Després, hem visitat el Parc Francesc Macià on tot era molt i molt gran. Ja a la platja hem sortit a donar un volt en una banana i hem navegat en un catamarà. La costa del Maresme ens espera!

Baixant pel Noguera Pallaresa
22 Aug 2014 0 comentaris Redacció

Ribera del Cardós: la terra dels llacs i la natura quasi verge

El programa Un dia perfecte en família a Catalunya ha acompanyat la família Perrochon en la seva visita a la Ribera del Cardós. Després de passar la nit a Casa Borrut, hem pujat a veure llacs glacials al Parc Natural de l’Alt Pirineu. Hem vist com es treballava el ferro a la fira d’Alins i ens hem llançat a fer ràfting pel riu Noguera Pallaresa.  Preparats per gaudir l’aventura al Pallars Sobirà?

1 2 3 8