bodanieve
03 Apr 2012 0 comentaris Fem Neu

Un casament al sostre del Pirineu

Ha arribat la primavera i això significa l’inici de l’època de casaments. A Catalunya, hi ha nombrosos racons amb encant on celebrar un enllaç: castells, masies, esglésies, ermites, jardins, palaus, cases rurals, hotels… L’oferta és àmplia i variada. Però, què passa quan els amants de la neu no volen renunciar a les seves muntanyes aquest dia tan especial?

A les estacions d’esquí catalanes tot és possible. Aquest cap de setmana, Baqueira Beret ha estat testimoni d’un casament d’allò més original. A la zona del Mirador, a 2.500 metres d’altura, més de 80 convidats (ben abrigats) van acompanyar els primers nuvis a donar-se el “sí vull” en plena pista. L’estació assegura al seu web que la cerimònia ha estat “tot un esdeveniment”.

Els nuvis, tot i les circumstàncies climatològiques que els envoltaven, no van cedir a la comoditat i van seguir la tradició: vestit blanc per a ella i un elegant frac per a ell. Un cop finalitzada les noces, oficiada pel jutge de Vielha, tant els nuvis com la resta de la comitiva es van calçar els esquís per lliscar fins a l’establiment Moët Winter Lounge d’Orri, on van celebrar el convit.

Esperem que no sigui la primera ni l’únic casament que es celebra a plena pista. Futurs nuvis esquiadors, ja sabeu que aquest dia també el podeu gaudir a les estacions d’esquí catalanes.

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.