Un estiu ple de riure
16 Jul 2014 0 comentaris Redacció

Un estiu de festa major

L’estiu és temps de festes majors, i Calafell ja porta tota la setmana fent gresca. A la Festa Major de  la Santa Creu podeu escollir entre un munt d’activitats i divertiments per als més petits com la guerra d’aigua de colors, castells de focs, cercaviles… Tothom és benvingut si té ganes de festa. Trobaràs la programació al web de l’Ajuntament.

Cinema animat i amb missatge a Barcelona

Si esteu encara a la ciutat i no sabeu què fer amb les criatures, aquesta proposta és divertida i molt educativa. Es tracta  del cicle de cinema d’animació infantil del CaixaForum, amb films d’animació que parlen de solidaritat, tolerància i respecte. L’objectiu es gaudir del cinema i alhora fomentar els valors i la consciència de les persones. Els nens s’ho passaran bé i també creixeran com a persones. Tots els dimarts de juliol i agost a les 17:30 h. Per a nens a partir dels 3 anys. Preu: 4€ per sessió (50% de descompte per a clients de La Caixa).

Un festival ple de riure al Masnou

Si voleu riure, aquest estiu teniu la oportunitat de fer-ho al Festival Ple de Riure del Masnou. L’humor i el teatre còmic prenen el municipi del Maresme. Pallassos, mims i titelles per a tota la família… fins i tot a la platja. Inclús podreu provar de fer malabarismes i posar a prova l’equilibri.  Teniu fins aquest divendres per venir a passar una bona estona!

Vine a riure a Masnou!

També trobaràs més activitats familiars a l’agenda i al Catalunya.com

Foto: Calafell

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.