Can Caponet_editada
19 Jun 2012 1 comentari Lídia Penelo

Turisme rural a la platja

La platja no està renyida amb el turisme rural, i per demostrar-ho us oferim cinc opcions perquè us resulti molt fàcil combinar la tranquil·litat del camp amb les sortides a la platja. La proposta que hem preparat arrenca al sud de Catalunya, a la comarca de la Conca de Barberà, a Forès, un petit poble situat damunt un turó que ofereix unes vistes panoràmiques de tota la comarca. A Forès, hi trobareu Cal Duquet, una casa rural restaurada per satisfer totes les comoditats i que us permetrà anar a la platja, fer la ruta del Císter, divertir-vos a Poraventura, practicar l’enoturisme , o visitar el poble medieval de Montblanc.

Una mica més amunt, a Bellveí del Penedès (Baix Penedès), on hi ha Ca la Florinda, una casa de tres plantes que manté vius els costums de la vida rural. Per això a la planta baixa a banda de la recepció, hi trobareu el Museu del Camp i una sala d’esbarjo per a petits i grans. Per la seva ubicació,  és un lloc ideal per practicar qualsevol tipus d’activitat tant de mar com de muntanya, (la platja de Calafell és a tant sols quatre quilòmetres). A més, heu de saber que el tracte familiar i el bon preu, converteixen Ca la Florinda en un allotjament assequible per a totes les butxaques.

 

La platja de Calafell

Una altra de les propostes és la Masia Sapera, a Pontons (Alt Penedès). A només una hora de Barcelona, aquesta masia rural del segle XVII envoltada de vinyes i boscos, compta amb un magnífic jardí amb barbacoa, forn de lenya, un celler, boniques habitacions amb vistes a les vinyes del voltant, i unes golfes plenes de jocs per als nens. Les instal·lacions de Masia Sapera us permetran gaudir de la tranquil·litat pròpia dels paratges aïllats, sense renunciar a tot tipusd’activitats com el senderisme, rutes amb BTT i  els banys de mar.

Per si teniu poc temps per desplaçaments, a només 25 minuts de Barcelona, a Llicà d’Amunt  hi ha Can Caponet (Vallès Oriental). A Can Caponet  disfrutareu d’un entorn verd ple de flora i fauna, on per relaxar-vos us oferiran massatges terapèutics i passejades en cavall, i des d’on arribareu fàcilment al litoral barceloní.

Can Cunill

I per acabar les recomanacions, al nord de Catalunya, a la comarca de La Selva hi trobareu Can Cunill, una espectacular masia del 1583 que conserva l’edificació antiga i la decoració pròpia del segle XVI, però amb el confort del segle XXI.  Can Cunill està situada a 4 Km del poble de Riudarenes, i molt a prop de les platges de la Costa Brava!

Comentaris

  1. Juan Ruano va dir això el 20 jun 2012

    Gracias por este tema. No tenía conocimiento de que hubiera casas rurales en la playa. Habrá que probarlas.
    Felicidades por el blog.
    Un saludo.

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.