sender dels sentits
26 Jun 2014 0 comentaris Redacció

Treu-te les sabates i gaudeix de l’estiu!

Després de les revetlles de Sant Joan arriben les de Sant Pere. A més de les revetlles, hi ha altres esdeveniments que segur que us interessaran, família!

 

Revetlla infantil de Sant Pere a Cambrils

El dijous 26 a les set de la tarda, i amb motiu de la Festa Major de Sant Pere de Cambrils, els més petits ballaran el cuc poruc, el cowboy, l’esquimal, la rumba de l’amistat i moltes cançons més amb l’espectacle ‘Balla, canta i riu’ del grup d’animació infantil Pot Petit amb la Melmelada Band. I el diumenge 29 pel matí,  pots gaudir en família del seguici popular amb el Ball de Diables, els Cagarrieres, els Timbalers Cop de Cap, la colla gegantera Tota l’Endenga i el grup de grallers Ball de Bastons de Cambrils que recorreran el municipi. I per la tarda, jocs de cucanyes tradicionals per a tota la família. Hi ha moltes més activitats, segur que trobes la que més t’agrada al seu web.

A la Festa Major de Cambrils no hi falten les cucanyes.

El Sender dels sentits a Arbúcies

Què et sembla fer una excursió diferent a Arbúcies? Deixa que els teus fills es treguin les sabates i experimentin noves sensacions al Sender dels sentits, un circuit d’1,5Km que es fa descalç per sentir els diferents materials: terra, pedres, troncs, aigua, fang, suro, fusta, fulles, gespa… L’objectiu és sentir la natura i també divertir-se als seus ponts penjants, jocs d’equilibri, laberints i molt més que trobaràs durant el camí.

Aquest circuit és apte per a totes les edats i té una durada d’1h 30 m. El preus són 5€ (nens de 4 a 17 anys), 7€ (adults) i gratuït fins els 3 anys.

Caminar descalç, una aventura sensorial a Arbúcies.

Experiments científics en família a CosmoCaixa Barcelona

Vaixells que no s’enfonsen, màquines que ens permeten aixecar tres vegades el teu pes, mecanismes per fer música o notar la força del vent… Si vols fer una activitat didàctica aquest cap de setmana amb els teus fills, acosta’t a ‘Click’ , un espai científic al CosmoCaixa per jugar i aprendre a través del joc de la observació. Amb l’ajuda d’un monitor especialitzat els teus fills faran les seves primeres descobertes científiques.

Activitat per a nens majors de 3 anys. Preu per sessió: 4 € (50% de descompte pels clients de La Caixa). De 12 a 17 h.

Temps d’iniciar-se en la ciència al CosmoCaixa.

‘Moms and Kids Market’ entre Terrassa i Sabadell
Us ve de gust visitar un mercat per a mares i nens? Al Moms and Kids Market, del 27 al 29 de juny,  podeu fer una mica de shopping familiar i els nens poden entretenir-se  fent manualitats i activitats infantils que estan programades per aquest dia. I si no en tens prou, al recinte de l’esdeveniment es poden fer curses en família al circuit de karts o jugar al camp de paintball. L’entrada és gratuïta.

Compres familiars i diversió a l’aire lliure.

També trobaràs més activitats familiars a l’agenda i al Catalunya.com

Foto destacada: Imatge del Sender dels sentits.

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.