setmana_santa
30 Mar 2012 0 comentaris Fem Neu

Tothom a punt per Setmana Santa

Setmana Santa és gairebé a punt d’arribar. Tots els nens i nenes podran gaudir de la varietat d’activitats que es preparen al llarg de la setmana vinent. Les estacions d’esquí acostumen a dir adéu a la temporada d’hivern amb aquests dies i per això es preparen programes especials, per a deixar un bon gust de boca a tothom i pensar ja amb les ganes de tornar a començar l’any següent.

És tradicional que algunes estacions catalanes preparin les curses de final de temporada, en què hi pot participar tothom que vulgui i el guanyador s’emportarà un forfet de temporada per a l’hivern següent. Els clubs d’esquí també tenen les seves pròpies curses, en les quals els joves esquiadors competeixen entre ells, però el més important, correran amb els pares, els germans i els entrenadors.

Són uns dies festius amb temperatures suaus fet que, a més d’aprofitar els darrers dies d’esquí i snowboard, és ideal per a fer activitats a l’aire lliure. S’organitzen costellades, berenars als pobles i es preparen espais per als més petits, amb tallers i jocs. I és una bona setmana per començar a fer les activitats de primavera i estiu: excursions, sortides amb bicicleta.. Una setmana per gaudir amb els amics i la família dels darrers dies de neu i l’aire lliure.

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.