Estació de Tavascan
10 Feb 2014 0 comentaris Redacció

Tota la neu al mòbil

Els mòbils s’han convertit en elements indispensables pels esquiadors i els ajuden cada dia més a gaudir de la neu.

La majoria de les estacions d’esquí catalanes disposen de les seves pròpies aplicacions que informen sobre l’estat de les pistes i les previsions meteorològiques, etc.

Però també n’hi han d’altres que ofereixen altres tipus d’informació molt útil per a l’esquiador. Aquí tens algunes aplicacions per tenir tota la neu a ma:

Snowcheck

Per visitar totes les estacions d’esquí mitjançant les seves webcams, comprovar l’estat de la neu, conèixer la predicció meteorològica dels propers quatre dies o trobar un comunicat de neu ben detallat. Disponible per a iPhone, Android, Windows Phone 8, iPad i iPod touch.

Captura de pantalla de Snowcheck.

Ski Tracks

Ofereix una previsualització animada del recorregut o descens a Google Maps i Google Earth. Proporciona una eina d’anàlisi pròpia, Run Ski, i permet afegir fotografies als nostres recorreguts i compartir-los a Facebook. Disponible per a iPhone (0,79 euros) i Android (0,95 euros).

Captura de Ski Tracks.

Find my friends

Per trobar i localitzar els teus amics en un mapa. Sempre i quan ells també la tinguin instal•lada. Podràs enviar missatges de text (per posar-te en contacte amb ells) i programar una notificació quan hagis arribat a un punt determinat. Aplicació gratuïta per a iPhone i Android.

Captura de Find my friends.

Snow2day

Tant si practiques l’esquí com l’snowboard, aquesta t’ofereix informació actualitzada de kilòmetres de pistes obertes, remuntadors operatius, qualitat i gruixos de neu acumulada, darreres nevades, informació d’accessos a les estacions d’esquí i com arribar-hi. També t’informa del temps i les webcams en directe. Aplicació gratuïta per a iPhone i Android.

Captura de Snow2day.

Mammut Safety

Mesura el pendent i altres paràmetres del terreny, mitjançant els sensors de l’smartphone, per prevenir els riscs d’allaus. Té una funció SOS que comunica les teves coordenades als serveis d’emergència. Aplicació gratuïta per a iPhone i Android.

Captura de Mammut Safety.

Descobreix tota la temporada de neu a Catalunya.com

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.