calendari_bloc
23 May 2014 0 comentaris Redacció

T’has quedat sense idees per sortir amb els nens?

Si busques idees per fer sortides divertides i didàctiques amb els teus fills de 0 a 5 anys, o vols compartir-les a través de la xarxa, les pots trobar al calendari dels petits.

Aquí podràs conèixer a la Júlia, la Queralt, la Jana, el Bernat, la Núria i el Lluis… Ells et guiaran per aquest web que ofereix una eina pràctica per a tots els pares i mares que volen trobar activitats específiques, per a aquestes edats i a la mateixa zona on viuen. Trobaràs oci Km0 com diuen els seus creadors, l’Oriol i la Mercè, uns pares de Manresa que van engegar ja fa temps aquest projecte.

Al calendari hi ha de tot: caminades, tallers, musicals, cinemes, manualitats, jocs esdeveniments esportius, visites teatralitzades… Tots els pares estan convidats a participar i buscar el que més els agradi.

De moment, hi ha agenda d’activitats a les comarques del Bages, l’Anoia, el Berguedà, el Vallès Oriental i Occidental i el Gironès.

Anima’t a col·laborar! Al Calendari dels petits busquen pares per gestionar i aportar activitats per noves comarques. T’apuntes?

També trobaràs més activitats familiars a l’agenda i al Catalunya.com

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.