post fitur_destacada
22 Jan 2014 0 comentaris Redacció

T’esperem a FITUR

Si vols conèixer de prop el més nou en turisme familiar i viure experiències vinculades a l’enoturisme, la gastronomia, el turisme actiu i el d’aventura, només has d’acostar-te al estand de Catalunya a FITUR. Són 900 mdexperiències i propostes perquè puguis decidir les teves properes vacances.

El Circuit de Barcelona-Catalunya et convida a provar un joc de simulació amb cotxes de F1. Mitjançant unes grans pantalles tàctils podràs visualitzar i conèixer diferents rutes i itineraris de la geografia catalana.

Una de les novetats destacades: el joc de simulació amb cotxes de F1. 

I al seu espai d’animació, i amb unes ulleres de visió de 360º, podràs experimentar un salt en amb paracaigudes, convertir-te en enxaneta d’un castell i viure l’emoció d’un clàssic del futbol: Barça –Reial Madrid.

Una visitant prova les ulleres de visió de 360º a l’estand de Catalunya.

Al seu espai gastronòmic podràs tastar els plats elaborats per l’Escòla d’Oteleria de Les-Val d’Aran amb la col·laboració de Bodegas Torres, Cava Somni d’Aran i Estrella Damm.

Les nou marques turístiques catalanes (Costa Brava, Costa Daurada, Terres de Lleida, Costa Barcelona, Catalunya Central, Pirineus, Val d’Aran, Terres de l’Ebre i Barcelona) presentaran també novetats, així com unes setanta entitats, com patronats de turisme, i altres institucions i empreses del sector.

Apropa’t a Catalunya. T’esperem a Fitur fins el proper diumenge.

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.