Fotos camions Fòrum
08 Jun 2012 0 comentaris Lídia Penelo

T’apuntes a ser ambaixador sobre rodes de Catalunya?

Ja està en marxa la campanya de promoció de Catalunya  “sobre rodes”. En què consisteix? Qualsevol empresa de transport o propietari d’un tràiler, autobusos i autocars que vulgui portar la imatge de Catalunya per Europa i per tota Espanya a la part posterior del vehicle s’hi pot apuntar. En aquest mateix bloc s’ha obert un espai on es poden inscriure com a ambaixadors i triar: la foto, el territori i l’idioma que volen posar al seu vehicle. L’Agència Catalana de Turisme assumeix la retolació dels vehicles i es podrà fer a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, perquè resulti més fácil pels col·laboradors.

La campanya va començar ahir amb els 29 primers camions que porten la imatge de Catalunya. Durant el 2012 realitzaran 246.000 quilòmetres mensuals (8.500 quilòmetres per camió i mes). Aquests tràilers cobriran les següents rutes: França, Itàlia, Alemanya, Regne Unit, Bèlgica, Països Baixos, Suïssa, Portugal, Àustria i Espanya. Després se’ls afegiran tots aquells que s’apuntin a la campanya.

Com va dir el conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, es tracta d’una campanya amb un vessant social molt important “on tothom qui ho vulgui, pot aportar el seu granet de sorra” per fomentar el turisme al territori català.

Si estàs interessat en participar-hi o saps d’algú que pugui estar interessat, no dubtis en explicar-li. Pots convertir-te en ambaixador sobre rodes de Catalunya

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.