la rateta del conte
21 May 2014 0 comentaris Redacció

Rateta vs Sónar Kids, què tries?

Qui no recorda el conte de ‘La rateta que escombrava l’escaleta’? Aquesta setmana tens la oportunitat de reviure’l, convertit en espectacle infantil, amb els teus fills. Un clàssic protagonitzat per una rateta molt presumida que, escombrant l’escaleta, es troba un dineret i es deixa portar massa per les aparences… Aquest original muntatge amb titelles de creació pròpia us espera al Teatre Arlequí de Sabadell (dissabtes a les 18h i diumenges a les 12h) fins el 8 de juny. Les famílies nombroses i monoparentals només paguen 5€  i pels menors de 2 anys l’espectacle és gratuït. Animeu-vos!

‘La rateta que escombrava l’escaleta’ a Sabadell.

Sónar Kids a El Port de la Selva

El Festival Sónar Kids arriba a la seva tercera edició i ofereix dos dies (24 i 25 de maig) d’actuacions gratuïtes al Passeig Marítim del Port de la Selva. Entre les curiositats, el grup que versiona Depeche Mode, DMK, que està format per un pare i els seus dos fills petits. Vols descobrir qui fa de Dave Gahan? El festival també programa experiències creatives per als més petits com els tallers de Reactable, DJ i beatbox. ¡Música electrònica en família!

Festival Sónar Kids a El Port de la Selva.

Els músics de Bremen

Pels qui prefereixin l’òpera en família, ‘Els músics de Bremen’ és un espectacle de música, dansa i titelles, basat en un conte infantil que explica la historia d’uns animals maltractats que amb el seu enginy i la seva unió troben la sortida. Es representa al Petit Liceu, el 25 de maig a les 11 h. És per a nens a partir dels 3 anys.

‘Els músics de Bremen’ a Barcelona.

Festa del Mar a L’Estartit

Si vols viure una festa marinera, l’Estació Nàutica  L’Estartit – Illes Medes t’ofereix dos dies d’activitats gratuïtes per a tots els nens de fins a 12 anys! Aquest dissabte i diumenge podràs practicar l’snorkelling a les Illes Medes, fer una excursió marítima a bord del vaixell Nautilus amb visió submarina i molt més. Les activitats d’aquestes jornades de portes obertes tenen un cost de 5€ (per activitat i persona) i és imprescindible la inscripció prèvia.

‘La dona del mar’ a Lloret de Mar.

Llegendes del mar a Lloret

I sense sortir de l’aigua, si tens fills entre els 5 i els 11 anys,  et pots acostar aquest dissabte a les 19h al Museu del Mar de Lloret de Mar, i participar de les visites teatralitzades ‘La dona del mar’ per conèixer les llegendes de Lloret a través de la Loreto, una noia que forma part d’una família de pescadors de la vila. Cal inscripció prèvia.

També podeu trobar més activitats familiars a l’agenda i al Catalunya.com

*La foto de portada correspon a l’espectacle ‘La rateta que escombrava l’escaleta’ del Teatre Arlequí de Sabadell.

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.