queralt
27 Feb 2012 0 comentaris Fem Neu

Queralt Castellet i Ferran Terra, els esquiadors protagonistes del cap de setmana

L’esquí català tanca un gran cap de setmana de competicions, amb una genial notícia des del món de l’snowboard. La rider catalana Queralt Castellet, després d’aconseguir una 2a posició a la final del Campionat del Món TTR a Oslo, s’ha classificat 6a a les proves de la Copa del Món FIS de Half-Pipe celebrades a Stoneham (Canadà).

Els darrers gran resultats de la Queralt demostren el més que bo estat de salut de l’snowboard amb signatura catalana. Però això no és tot, en la competició masculina, Rubén Vergés va tenir una destacada actuació en les eliminatòries obtenint la setena millor puntuació, finalmente, però, va ocupar la 15a plaça.

Després del gran èxit dels mundials celebrats a La Molina el darrer any, serà precisament l’estació canadenca de Stoneham la que recollirà el testimoni de l’organització al 2014.

 

Ferran Terra 3a plaça al podi del gegant
L’esquí alpí també ens ha portat alegries. El català Ferran Terra ha aconseguit la 3a plaça del podi del Gegant disputat ahir diumenge en proves FIS a Les Menuires (França). El també català Pol Rocamora va estar molt bé aconseguint la 18a posició.

A més, l’esquiador català Ferran Terra i el seu company de grup, el basc Paul de la Cuesta, que va rebre la seva formació com a esportista a la Val d’Aran i en el Centre de Tecnificació català, han aconseguit classificar-se per a les finals de Copa d’Europa que se celebraran en la estació italiana de La Thuile del 13 al 18 de març.

Tots dos esquiadors viatjaran properament cap a La Thuile a preparar les curses de velocitat de les finals europees i disputaran les últimes carreres de Copa d’Europa en les disciplines de Gegant, Super-G i Descens.

 

Foto Queralt Castellet. Crèdit de foto: FIS

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.