Mostra internacional de focs artificials de Tarragona
04 Jul 2012 0 comentaris Lídia Penelo

Propostes pel cap de setmana a Catalunya

Amb l’objectiu de conèixer altres cultures i enfortir els llaços de convivència entre tots, la Fundació Quetzal i el Grup de Dansa Oriental de Piera organitzen la Festa de la Diversitat. Dissabte i diumenge als carrers de Piera hi trobareu paradetes amb menjar d’arreu del món, artesania, una ludoteca ètnica i un munt de propostes culturals per a tots els públics.

La Festa de la Diversitat de l’any passat

 

Un altre tipus de festa el trobareu a Avià on cada segon cap de setmana de juliol organitzen la Festa del Segar i el Batre que té la finalitat de recordar  la manera tradicional de fer les tasques de la sega i d’homenatjar els pagesos que treballen al camp. La festa se celebra a l’era de Santamaria i també ofereix una trobada de puntaires, una mostra de música tradicional, exposicions d’eines i mostres artesanals típiques de la zona, entre altres.

Si us ve de gust una festa més musical podeu anar a Sant Feliu de Pallerols, on organitzen la festa dels anys seixanta per recordar les cançons d’aquella època. Un sopar popular, actuacions de grups musicals, i molta gent amb ganes de gresca  fan de Sant Feliu de Pallerols un gran “guateque”.

Dissabte a Tarragona us vindran ganes de mirar cap al cel. Quan es faci fosc el municipi ha organitzat una mostra internacional de focs artificials per gaudir d’una nit d’estiu a l’aire lliure.

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.