trineu_bb
16 Mar 2012 0 comentaris Fem Neu

Per a no parar quiet

L’estació de Baqueira Beret és molt concorreguda, ofereix tot tipus d’activitats de neu a banda de l’esquí i l’snowboard com ara excursions amb moto de neu, raquetes, trineus… Però, a més, gaudeix d’una àmplia oferta per a completar el dia pels pobles propers i la Val d’Aran.

En l’apartat de gastronomia cal destacar el plat més típic de la zona: l’olla aranesa. Per això, si es va a a la Val d’Aran no es pot marxar sense haver-la tastada. És un plat de muntanya, que es defineix per la procedència dels seus productes, és ben complert i sobretot se’n gaudeix quan les temperatures són molt baixes. Una altra forma de fer un bon àpat són els menús de degustació de carn de la zona.

La zona de Baqueira Beret darrerament s’està convertint, a més, en una bona àrea per anar a comprar. Cada vegada hi ha més botigues i el shopping és més habitual. D’altra banda, una bona manera de completar un dia amb matí d’esquí és anar al palau de gel per a patinar amb els amics, la família o bé passar per les termes i gaudir d’una estona de relaxació.

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.