Marxa Beret
30 Jan 2014 0 comentaris Redacció

Anem de marxa

Aquest dissabte 2 de febrer es celebra la 35 a edició de la Marxa Beret, una cursa popular d’esquí de fons en la que poden participar esportistes amateurs i d’elit.

Es celebra al Pla de Beret , a l’estació de Baqueira Beret, a 1.850 metres d’altitud i amb tres recorreguts de 42, 21 i 10 Km, aquest últim enfocat a la participació de les famílies que es vulguin animar.

Participants de la passada edició de la Marxa Beret en ple ascens.

Les novetats d’aquest any són les dues activitats paral·leles prèvies a la cursa. El Criterium Vielha, demostracions d’esquí de fons pels carrers de Viella que es celebra el 31 de gener a les 18:30 h, i el Trofeu Salomon Skating, el dissabte 1 de febrer a les 11 h, una prova de 7 km per patinadors al Pla de Beret.

Els participants poden gaudir de les esplèndides vistes del Pla de Beret, en plena cursa.

La Marxa Beret està dins del calendari Euroloppet de marxes populars, així doncs  tots els esportistes amb “passaport Euroloppet” tenen descomptes i avantatges a les inscripcions i d’altres serveis.

¿Vols participar-hi? Pots inscriure’t fins aquest dissabte 1 de febrer a les 20:30 h. La organització preveu un total de 1.000 participants.

Més informació a: www.catalunya.com

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.