Ruta a peu familia
24 Apr 2014 0 comentaris Redacció

No et resisteixis a un 15% de descompte

La família que viatja unida… té un descompte mínim del 15%.

A Catalunya les sortides familiars tenen una rebaixa d’un 15% en la factura de l’allotjament, en la compra d’una activitat o bé en el tiquet del restaurant. Si és un paquet combinat, fins i tot pots aconseguir el mateix descompte en totes les activitats.

Els nens faran moltes activitats… amb descompte! Joan Ribot

Aquests descomptes són gràcies a la celebració de l’Any del Turisme Familiar, que vol fer més fàcil les vacances en família a Catalunya. Trobaràs tota la informació al la web del catalunya.com: la llista d’hotels, restaurants, agències de viatges i empreses que t’ofereixen aquest descompte.

Entre les activitats que et proposen, pots gaudir d’estades en plena natura en bungalous de fusta, ‘mobil home’ o càmpings amb zona de jocs infantils i un tracte molt familiar. Els teus fills poden tastar, si volen, la cuina d’alta muntanya i practicar tota mena d’esports d’aventura als Pirineus. Gaudir de tractaments de salut i relax mentre els teus fills juguen i són cuidats per personal qualificat.

Tria el teu municipi, de costa o d’interior, i  gaudeix de les vacances.

I per si no ho saps, Catalunya disposa de 15 destinacions de turisme familiar certificades per l’Agència Catalana de Turisme. Són municipis, 14 de costa i 1 d’interior, que han preparat la seva oferta turística (hotels, restaurants, activitats….) per posar-te les coses molt més fàcils durant la teva estada, amb serveis adaptats als més petits

Et resistiràs a aquest descompte?

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.