Estació de Baqueira Beret
16 Jan 2014 0 comentaris Redacció

Neu de campionat

Catalunya és neu. Si busques l’emoció de les grans competicions nacionals i internacionals apropa’t al  Pirineu català on les excel·lents infraestructures i serveis, que ofereixen les seves estacions d’esquí, les converteixen en l’escenari perfecte per celebrar tot tipus d’esdeveniments esportius de qualitat. Un exemple és l’estació de La Molina que acull al febrer la Copa del Món d’Snowboard.

El mes de març, l’estació de Port del Comte acollirà, entre d’altres celebracions, la 2a Copa Catalana de raquetes de neu (Foto: Estació Port del Comte)

Escalfant motors per la candidatura Barcelona-Pirineu dels Jocs Olímpics d’Hivern de 2022, i per posar a prova el teu nivell, la cita mundial amb l’snowboard a La Molina, la Copa del Món del 14 al 15 de març, convoca als millors riders de l’especialitat de boarder cross (olímpica des de 2006) que baixaran, individualment i després de quatre en quatre, per la pista amb salts, obstacles i corbes peraltades.

També durant el mes de febrer, es celebra la 35a Marxa Beret, a Baqueira Beret, la principal prova esportiva d’esquí de fons d’Espanya inclosa a l’Euroloppet, el principal circuit europeu de maratons d’aquesta modalitat. Aquesta prova puntua per la Federació Internacional d’Esquí (FIS).

El mesos de març i abril segueixen els esdeveniments esportius a les estacions catalanes, tant si participes com si ets només un espectador. Si t’agrada el ciclisme i l’esquí tindràs una oportunitat única per gaudir d’aquests dos esports amb l’arribada de la 94a Volta Ciclista a Catalunya a La Molina, el dia 26 de març, i a Vallter 2000, el dia 27. Dos finals d’etapa emocionants i amb molta neu. I a Boí Taüll Resort, a finals de gener,  podràs esquiar i moltes coses més a l’Esquiada 40 Principales In Eleven Surf3.

A la competició Esquiada 40 Principales In Eleven Surf3 de Boí Taüll Resort, els participants podran gaudir de tot tipus d’activitats: música en directe, barbacoa… (Foto: Estació Boí Taüll Resort)

Apropa’t aquest any al Pirineu català per practicar l’esquí i competir… si vols.

Més informació sobre la neu a Catalunya.com

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.