masella
17 Feb 2012 0 comentaris Fem Neu

Masella, 100% neu

L’estació ceretana de Masella permet gaudir de la neu sense parar. Ja sigui un dia, entre setmana o tot el cap de setmana, Masella ofereix totes les activitats relacionades amb el que més ens apassiona: la neu. L’estació no es conforma amb què es gaudeixi esquiant o fent snowboard i per això cada setmana té preparats esdeveniments per fer que cada dia d’esquí sigui completament diferent.

Competicions d’esquí alpí per a menuts i grans, d’snowboard, concursos de fotografies, cursets… Masella és un no parar. Aquest cap de setmana s’ha bolcat amb el carnaval i regalarà un forfet de dos dies per a dues persones i una nit d’alberg per a qui tingui la millor disfressa. Per entrar al concurs només cal penjar la fotografia al facebook i ser el més original de tots! Al llarg dels propers dies també cal destacar el curs internacional de socorrisme, seguretat i muntanya, molt important per a practicar esports a la muntanya sense riscos.

A banda de les pròpies activitats de l’estació, la Cerdanya ofereix un gran ventall d’activitats variades per complementar un dia d’esquí o snowboard a Masella, com ara spas, excursions, passejades per pobles propers… compartir la muntanya és gaudir.

Imatge: Masella

Comentaris tancats.