Circ cric ambient
04 Jun 2014 0 comentaris Redacció

Maldanins, Indiana Stones, Màgia i el festival Circ Cric…cap de setmana rodó!

Maldanins, cinema amb nadons a Barcelona

Pares cinèfils que teniu nens petits, ja no teniu excusa per no anar al cinema. Maldanins, és la nova proposta del cinema Maldà, una sessió especial per a pares i mares amb nadons que es fa el primer dissabte de cada mes. I què té d’especial aquesta sessió? Doncs que està pensada perquè els pares puguin atendre als petits durant la projecció. Es deixa una mica més de llum de l’habitual i el so és més suau. I a més, es poden deixar els cotxets a l’interior de la sala que també compta amb un canviador pels petits al hall. A més, els pares poden votar entre els films seleccionats pel cinema per decidir quin es projectarà finalment.  El proper 7 de juny, a les 11.15h el film escollit és ‘Frances Ha’ de Noah Baumbach, en versió original. Preu reduït: 6€ adults.

Sessió Maldanins, especial per a pares i mares amb nadons.

Festival Circ Cric a Sant Esteve de Palautordera

Un any més arriba el Festival Circ Cric al Montseny. Fins el 13 de juliol podeu gaudir de tota mena d’espectacles ja que aquest festival combina circ, música i teatre. L’entreteniment està assegurat i n’hi per a tots els gustos: espectacles de circ (cada diumenge, matinals de circ amb Tortell Poltrona), fires, concerts, sopars-espectacle, cabaret… A més, disposen d’una cantina on es pot picar alguna cosa, i es pot compartir taula amb el personal que treballa al circ. Tenen menú de grans i menú infantil. Els preus dels espectacles varien (es poden consultar a la web). Els menors de 3 anys paguen 1€ d’entrada. Les famílies nombroses o monoparentals tenen un 20% de descompte que s’aplica a la taquilla del circ.

El Festival Circ Cric promet diversió, humor i malabarismes.  (Foto Pere Virgili)

FIMAG 2014. Màgia al carrer de Torroella de Montgrí

Del 5 al 8 de juny podeu gaudir de tota la màgia i la il·lusió que tant agrada als petits. El FIMAG 2014 omple d’espectacle diferents espais, carrers, palaus senyorials del municipi, i fins i tot als aparadors de les botigues, on alumnes de l’Escola de màgia de Barcelona tindran un espai per demostrar el seu talent. I per apropar encara més la màgia a tothom, aquest festival ofereix el Magic Bar, espectacles a les terrasses i restaurants de la vila, per poder fer l’aperitiu o aconseguir que els nens dinin sense problemes. Segur que amb un parell de trucs s’acaben el plat. I què us sembla una visita guiada amb màgia per conèixer el nucli antic de Torroella? Hi haurà màgia, sorpreses especials i els trucs del Mag Robin. Podeu consultar els preus i la programació al seu web.

La màgia del FIMAG inunda tots els racons de Torroella de Montgrí.

Indiana Stones: Explorem! a La Pedrera de Barcelona

Convertiu-vos en exploradors temeraris com l’Indiana Jones i descobriu tots els racons de La Pedrera, a través d’activitats que es realitzen en diversos espais de l’edifici. Segur que amb aquesta visita dinamitzada els teus fills veuran d’una manera més divertida i amena la creació d’Antoni Gaudí. Aquesta visita és recomanable per a nens de 5 a 13 anys.

Explorem La Pedrera com si fóssim l’Indiana Jones. Foto M.A.S.

També podràs trobar més activitats familiars a l’agenda i al Catalunya.com

Foto destacada: Imatge d’activitats al Festival Circ Cric de Sant Esteve de Palautordera.

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.