Traps, la darrrera creació d'Efímer per Tarrega
10 Sep 2014 0 comentaris Redacció

Llibres o teatre? Qualsevol de les dues, però al carrer

Què prefereixes? Buscar el teu llibre preferit entre les paradetes del carrer? O veure espectacles de teatre, també al carrer? Aquest pont de la Diada, torna mentalment a l’estiu i aprofita per sortir amb tota la família. T’hem preparat una selecció d’activitats culturals que ‘ocupen’ l’espai públic.

Vols provar la ‘roller-disco’ de Tàrrega?

Si decidiu anar a la Fira de teatre al carrer de Tàrrega amb la família agafa els patins. Hi ha una pista de patinatge que, recuperant l’ambient de les ‘roller-disco’ nord-americanes dels 70′, convida a les famílies a patinar al ritme de la música. Gaudeix amb els teus fills i anima’ls a ballar les teves cançons.

A banda del patinatge, hi ha altres activitats pensades per al públic familiar. Des dels espectacles de clown de la Pepa Plana i el Toti Toronell, al darrer espectacle de la companyia Efímer en què tres dracs de quatre metres fets amb draps interactuen amb els vianants.

Llibres a ritme dels Catarres

Si t’agraden els llibres, no et perdis la Setmana del Llibre en català. Els expositors han decidit aquest any convidar-te tot ballant la música dels Catarres. Estan preparats a la paradeta per rebre la teva visita. Hi seran a Barcelona fins diumenge.

Vine amb els teus fills. La plaça de les Biblioteques serà el vostre espai favorit. A les matinals festives coneixereu alguns dels personatges més populars de la literatura infantil i a la tarda, hora dels contes i de les rondalles. Ah, si, i no t’oblidis comprar algun llibre. Els teus autors favorits te’l signaran.

Lluna plena a Riba-Roja d’Ebre

Si prefereixes escapar-te a un entorn més natural i t’agrada l’ambient de les nits de lluna plena, estàs de sort. A Riba-Roja d’Ebre organitzen divendres una caminada nocturna per a tota la família. El punt de sortida és la plaça de la Vila i l’hora, les 22h. Vigila amb els homes-llop!

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.