destacada_nocturn
23 Dec 2014 0 comentaris Redacció

L’esquí nocturn torna a Masella

Si vols provar experiències noves, a Masella et proposen que canviïs el sol per la lluna i t’animis a esquiar de nit. Just després de la posta de sol, les 13 pistes d’esquí nocturn s’il·luminen per assenyalar-te el camí. Tens 7 remuntadors en funcionament i 10 quilòmetres de pistes. Per als principiants, també il·luminen les pistes d’iniciació, i per als més petits, l’snowpark.

Aquesta temporada s’amplia un dia l’esquí nocturn a Masella

Esquiar de nit atrapa

Molts esquiadors, després de tot un dia de neu, aprofiten el tancament de pistes per relaxar-se o descobrir els Pirineus de Catalunya. Però  si ets dels què vius la nit i no tens prou amb passar el dia a les pistes, l’esquí nocturn és una molt bona opció. A més, després pots segur gaudint als bars i restaurants de l’estació.

És el segon any que Masella organitza aquestes sessions d’esquí nocturn, i la bona acollida que ha tingut demostra que esquiar de nit atrapa. Aquesta temporada pots disfrutar de l’esquí sota les estrelles més dies i més hores. Fins ara, obrien divendres i dissabtes dels caps de setmana d’hivern de 18:30 a 21:30 i aquesta temporada han ampliat l’horari als dijous de 18:15 a 20:15.

Si no tens prou amb el dia, aprofita la nit a Masella

Un munt de possibilitats adaptades a tu

Per facilitar la pujada a les pistes en horari nocturn, Masella t’ho posa fàcil. Si tens un abonament de temporada i vols estrenar-te amb l’esquí nocturn, pots pagar un suplement. Si només vols esquiar de nit, hi ha un abonament de temporada nocturn ideal per a tu. Si has planificat una escapada per pocs dies a Masella, tens forfets de nit per una o més jornades, o bé tens la possibilitat de pagar un suplement nocturn amb el teu forfait de dia.

Ja t’hi has decidit?

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.