ID287_@marcdelas_destacada
04 Oct 2012 0 comentaris Redacció

Les instagrams de Catalunya, al Palau Robert

Des de demà i fins el 18 de novembre s’exposaran al Palau Robert de Barcelona les fotografies guanyadores del concurs organitzat per l’Agència Catalana de Turisme entre tots els usuaris d’Instagram que van publicar fotografies amb el hashtag #catalunyaexperience. L’exposició porta per títol “Catalunya, vista pels Instagramers“.

A Instagram hi ha més de 52.000 imatges etiquetades amb aquest hashtag que poden veure’s al perfil de la plataforma Statigram (http://statigr.am/catalunyaexperience) de l’Agència Catalana de Turisme.

Aquestes són algunes de les 241 imatges s’exposen, i que aporten una mirada diferent sobre Catalunya.

Autor: @ulldellebre

Autor: @cris_artandlife

Autor: @albertkoi

Autor: @jpinyol80

Autor: @joel2p

Autor: @emirav

Barcelona; Catalunya, país de contrastos; Catalunya, país de creativitat; Catalunya, del mar Mediterrani; Catalunya, interior i Pirineus; Catalunya, país amb història; i Catalunya, país de gastronomia; Catalunya, país de tradicions són les 8 categories en les quals s’estructura l’exposició.

L’Agència Catalana de Turisme va organitzar el passat mes de juny un viatge amb onze dels instagramers més influents del món per convidar-los a promoure Catalunya amb les seves fotografies a través d’Instagram i d’altres xarxes socials.

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.