Google Street View_destacada
07 Dec 2012 0 comentaris Redacció

La neu de les estacions entra als ordinadors i els mòbils

Totes les estacions tenen un número de telèfon obert al públic en què ofereixen informació útil sobre els quilòmetres esquiables, la neu i les previsions climatològiques, tot i que les dades són cada vegada més accessibles gràcies a Internet.

Prova d’això és l’aposta de Google per la neu. Des d’enguany algunes de les principals estacions d’esquí del món són al servei Street View. Fins a tres estacions del Pirineu català (Baqueira Beret, la Molina i Boí Taüll Resort), la zona de la Península Ibèrica amb major representació, es poden recórrer, sense passar fred, a través del ratolí i amb unes vistes de 360 ​​graus.

Pista 35 Volta del Tuc. Boí Taüll Resort.

Aquest nou servei complementa el que ofereixen les càmeres de vídeo que les estacions col·loquen al voltant de les seves pistes i que estan disponibles en temps real en les respectives pàgines web. Així, podem consultar l’estat de les pistes i del cel en directe, des de casa o l’hotel, la qual cosa ens permet organitzar molt millor les vacances.

Estació de Baqueira Beret.

I és que ja no cal passar per taquilles per aconseguir el forfet, doncs les estacions venen els passis a través del web i fins i tot permeten recarregar-los per poder seguir utilitzant-los els dies següents si ens hem quedat amb ganes de repetir. Hotels, accessos, activitats alternatives a l’esquí, tota la informació necessària està a les pàgines web de les estacions.

.

Les estacions, al mòbil

La Molina va ser la primera estació catalana que va desenvolupar una aplicació per al mòbil pròpia i a finals de novembre Baqueira Beret s’ha convertit en la segona. Ambdues ofereixen la mateixa informació útil que podem consultar a les seves respectives pàgines web i, a més, incorporen serveis molt pràctics, com la geolocalització dins de l’estació, per si ens hem perdut, o un accés ràpid a trucades d’urgència en cas d’accident. I el millor de tot és que tant l’app de La Molina com la de Baqueira Beret  són gratuïtes!

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.