audiquattrocup
28 Feb 2012 0 comentaris Fem Neu

La festa de l’esquí infantil

L’Audi Quattro Cup es celebra a algunes de les estacions catalanes, com ara SkiPallars-Espot Esquí, Baqueira Beret, Masella o La Molina. Aquest esdeveniment és una festa de l’esquí i la neu infantil. No tan sols permet experimentar què són les curses d’esquí sinó una forma de compartir la neu de forma lúdica i amb un alt component de diversió.

Els esquiadors que hi participen són de les categories Alevins i Infantils, entre 7 i 15 anys. Aquesta temporada s’han celebrat proves a Baqueira Beret, SkiPallars-Espot Esquí i, la darrera, aquest cap de setmana passat a La Molina. El proper dissabte tornarà a la Val d’Aran i el 17 de març a l’estació ceretana de Masella.

Els nens i nenes que hi participen, esperen amb candeletes la gran festa, com la que es va celebrar dissabte al Palau de Congressos i Esports d’Alp. Berenar amb creps, xocolata, begudes i activitats ben variades són el centre d’aquesta competició que va més enllà de les curses. Dissabte més de 1.500 persones, entre pares i fills, es van reunir en aquest poble de la Cerdanya. Els guanyadors de les curses van poder recollir els seus premis i tots els assistents van participar en un sorteig de regals. Després d’un matí de competició, la festa és l’espai on comentar les anècdotes, xerrar amb els amics i veure els somriures que evoca la festa de l’esquí infantil.

Imatge: AudiQuattroCup

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.