best_boitaull
20 Mar 2013 0 comentaris Redacció

Imatges d’una temporada històrica

Les copioses nevades han estat les protagonistes indiscutibles d’aquesta temporada hivernal al Pirineu català. S’han registrat gruixos històrics, amb diversos metres de neu a les pistes que han permès allargar la temporada més enllà del que s’esperava.

L’únic però que se li pot posar és que les abundants nevades van obligar a tancar algun dia moltes pistes pel risc d’allaus. Els equips tècnics han treballat a contrarellotge durant gairebé tot el mes de gener perquè es poguessin obrir les pistes amb la seguretat dels esquiadors garantida.

Fotografia de Port Ainé

Al gener han estat pocs els dies en què no ha nevat i això ha convertit el Pirineu català en una postal preciosa. Les fotografies de les conseqüències de les nevades han volat per les xarxes socials, amb multitud de comentaris.

Fotografia de La Vall de Núria

Això ha permès també a les estacions organitzar concursos fotogràfics entre els seus usuaris, molts dels quals no han necessitat motivació externa per fer servir les seves càmeres.

Fotografia de Baqueira Beret

Un bon exemple de la importància de les nevades és que Baqueira Beret ha registrat, a la cota 1.800, precipitacions que han sumat més d’onze metres de gruix de neu a principis de febrer, quantitat mai vista abans a l’estació aranesa.

Fotografia d’Espot Esquí

Els canons de neu artificial, tan importants en altres anys, aquesta temporada amb prou feines han tingut treball davant les abundants nevades registrades i s’han pogut obrir les estacions més enllà de Setmana Santa. Si encara no has pujat al Pirineu català, encara ets a temps!

Fotografia de La Molina.

La imatge principal pertany a Boí Taüll. Totes les imatges han estat facilitades per les estacions d’esquí corresponents.

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.