andreajardi
20 Feb 2012 0 comentaris Fem Neu

Grans resultats dels esquiadors catalans aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana els esquiadors catalans, tant en la modalitat d’alpí com de fons, han aconseguit grans resultats en les diferents proves que han disputat. El resultat més destacat i esperançador és el de l’Andrea Jardí, guanyadora de dues terceres places consecutives en els Gegats FIS disputats a Thyon (Suïssa).

L’esportista catalana està demostrant que la seva recuperació va per bon camí. De moment, i després de la seva lesió a principi de temporada, està competint en proves de la Copa d’Europa o FIS. Divendres Andrea va fer tercera amb un temps de 2m4s89, a 86 centèsimes de segon de la guanyadora la noruega Nora Bahluum Eide.

Dissabte, lluny de pensar que va ser ocasional, va tornar a repetir la tercera plaça del podi, fins i tot amb millor actuació i acabant amb prou feines a 16 centèsimes de segon de la guanyadora, aquesta vegada la suïssa Nadja Vogel (2m4s73).

 

Podis catalans també a l’esquí de fons

Pel que fa a les curses d’esquí de fons, dissabte 18 es va celebrar la 11ª Puigcerdà Fons d’Esquí de Fons a La Llosa, competició ajornada la setmana passada pel temporal. Es tracta d’una cursa internacional FIS d’esquí de fons en estil clàssic puntuable, que forma part de la Copa Catalana i Copa Nins. Les carreres es van disputar a les distàncies de 30 km, 15 km, 5 km, i 2,5 km. En totes elles, els podis van rebre a corredors catalans, tant en la modalitat femenina com masculina.

Aquests són els guanyadors de totes les distàncies:

- 30 km clàssic Homes: Ioseba Rojo (A.Uzterre) / 30 km clàssic Dones: Piluca Gasch (Bellver)

- 15 km clàssic Homes: Bernat Galceran (PEC) / 15 km clàssic Dones: Berta Morral (CEFUC)

- 5 km clàssic Homes: Pol Vidal (ANEC / 5 km clàssic Dones: Lydia Iglesias (ANEC)

- 2,5 km clàssic Homes: Quentin Beche (NORDIC66) / 2,5 km clàssic Dones: Berta Forcada (PEC)

 

Foto: FCEH

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.