temporada_final
10 Apr 2012 0 comentaris Fem Neu

Final de temporada amb molt bones sensacions

Després d’aquesta Setmana Santa, tots els esquiadors i snowboarders ens hem d’anar acomiadant de la temporada. La majoria de les estacions ja han aturat els remuntadors i estan a punt per a seguir al 100% amb les activitats de primavera i estiu. Només Masella tindrà les seves pistes obertes fins el diumenge 15 d’abril i Vallter 2000 durant el cap de setmana. 

Amb les grans nevades que van caure alguna setmana abans d’aquests dies festius, s’ha pogut gaudir d’unes jornades d’esquí increïbles. Temperatures suaus i molt bona neu per deixar molt bon gust de boca i pensar ja en l’hivern que ve. Però abans de tenir el cap ja a la temporada vinent, també s’han de tenir presents les estacions d’esquí de Catalunya durant la primavera i l’estiu.

Tots els apassionats a la bicicleta trobaran el seu lloc en les pistes d’esquí, que es poden baixar fent uns descensos. També hi ha a l’abast de tothom qui vulgui, activitats com els tubbis, parcs d’aventura amb cordes pels arbres, tir amb arc o excursions amb quads. Així doncs, malgrat que els remuntadors ja no tornaran a pujar esquiadors fins a finals d’any, les estacions d’esquí catalanes no s’aturen.

Imatge: Boí Taüll Resort

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.