love
14 Feb 2012 0 comentaris Fem Neu

Excursions a la neu en parella

En ple mes de febrer les estacions d’esquí catalanes són una gran oferta de neu. Gaudir de les nevades que estan deixant les muntanyes ben blanques és un privilegi.  Avui, en el dia dels enamorats, us donarem a conèixer activitats per a gaudir en parella en aquest ambient.

Una bona manera de fer esport amb la parella a la neu és amb les excursions en raquetes de neu. Es pot triar entre una multitud d’itineraris segons el nivell i la durada de la passejada. És una forma d’estar enmig de la muntanya, la neu, el cant dels ocells amb molt bona companyia.

Després d’un dia d’esforç i cansament amb les raquetes als peus, la millor forma de relaxar-se és als centres d’aigües termals o spas. Cada vegada més, es poden trobar diferents espais propers a les estacions d’esquí on desconnectar de la multitud i descansar sota l’efecte de l’aigua calenta, saunes o massatges.

Per arrodonir un gran dia d’esport i neu amb la parella, ve bé un sopar de fonda, amb els plats més típics de la comarca on s’estigui, ja sigui una bona olla aranesa a la Val d’Aran o un trinxat de la Cerdanya.

Imatge: Boí Taüll Resort

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.