Destacada post neu
04 Dec 2012 0 comentaris Redacció

Estàs a punt per començar la temporada de neu?

Aquest any sí! Teníem els dits creuats, miràvem les temperatures i la informació del temps i finalment, ha caigut la neu i les pistes d’esquí catalanes han obert. Amb l’ajuda dels canons, les estacions ens asseguren una bona capeta de neu pols, la millor farina per lliscar.

El cap de setmana ens vam desbravar fent les primeres baixades. Sort que vam fer un esmorzar fort a la cafeteria de l’estació perquè no vam voler deixar d’esquiar ni per dinar. Ara, aquest pont promet: quatre dies per davant amb neu a les pistes…

Les primeres baixades a Baqueira Beret

Masella va ser l’estació que va inaugurar la temporada de neu 2012-2013. Juntament amb Baqueira Beret, La Molina, Port del Comte i Vall de Núria,  són les estacions que van obrir el passat cap de setmana. Ski Pallars (Espot Esquí, Port Ainé i Tavascan), així com Boí Taüll Resort i Vallter 2.000 tenen previst obrir aquest dijous.

La resta d’estacions estaran obertes, tot i que algunes parcialment. A l’estació de Bosc de Viròs, està obert el refugi i es poden practicar esports de muntanya. Encara, però, no està traçada la pista d’esquí de fons.  A l’estació de Sant Joan de l’Erm, tindran oberta la part de debutants. A Guils Fontanera ho tenen tot preparat per obrir i estan esperant que les previsions de nevada ho permetin. A l’estació d’esquí nòrdic d’Aransa, tenen parcialment oberts els circuits de raquetes i de passeig. A Lles les pistes d’esquí nòrdic estan tancades per falta de neu, però si que estan oberts els itineraris amb raquetes de neu i per a caminants. El mateix que l’estació de Tuixent-La Vansa.

Baixades emocionants

Les estacions d’esquí catalanes han posat a punt les seves instal·lacions per tal que les baixades siguin tota una emoció i perquè cada tipus d’esquiador trobi allò que busca. I molt important, fan descomptes en els forfets perquè no tinguis excusa per no anar-hi.

Has fet soles i has esmolat els cantells? Comença la temporada de neu a Catalunya.

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.