Parc_Infantil_baqueira
31 Dec 2012 0 comentaris Redacció

Estacions d’esquí: paradís de diversió infantil

L’edat ideal per començar a esquiar, segons els experts, és a partir dels 5 anys, però amb 3 anys els nens poden ja calçar uns esquís dins dels parcs infantils de les estacions.

Les estacions catalanes han apostat pel turisme familiar construint, la majoria, parcs infantils. En ells, els pares poden deixar els seus fills sense haver de patir remordiments, ja que els nens gaudeixen jugant amb la neu o rebent les seves primeres classes d’esquí en un espai tancat i segur vigilat per monitors titulats.

Cada parc o jardí infantil té les seves pròpies normes i límits d’edat, de manera que convé consultar la informació prèviament a la pàgina web de l’estació.

Parc infantil de La Molina.

A més, algunes estacions, com La Molina, Vallter 2000 o Port del Comte, disposen d’atraccions familiars com els tubbies, flotadors gegants amb els quals es pot baixar un tobogan o una pista, o àrees per a l’ús de trineus, on si no disposes d’un n’hi ha servei de lloguer.

A Port Ainé i Vall de Núria tots aquests serveis i algun més, com iglús, tirolina o pista de snowquads es concentren en els seus Parcs lúdics, zones concebudes per als nens, que es trobaran amb un paradís blanc de jocs i diversions.

Algunes estacions també ofereixen serveis de guarderia després del tancament dels remuntadors, com és el cas de Boí Taüll, on les famílies allotjades al resort podran deixar els seus fills gratuïtament al club infantil per descansar mentre els nens cremen les darreres energies abans d’anar a dormir.

La imatge principal ha estat cedida per l’estació de Baqueira Beret.

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.