LaMolina_descens_infantil
26 Dec 2012 0 comentaris Redacció

Esquia a la llum de la lluna per Nadal

Esquiar sota un cel estrellat, a la llum de la lluna, és un luxe que les estacions d’esquí catalanes volen apropar als seus usuaris aquest Nadal. A Bosc Virós, dissabte, se celebrarà una marxa nocturna de raquetes de neu, que partirà des del refugi Gall Fer.

A La Molina, el 30 de desembre se celebra, per segon any consecutiu, una marxa nocturna d’esquí de muntanya, amb la qual pretenen acomiadar l’any, després de la qual s’oferirà berenar i es sortejaran regals. Però aquesta no és l’única activitat especial que organitza l’estació de la Cerdanya, ja que dijous i divendres permetrà als esquiadors provar el material de la nova temporada de les marques Volk i Dalbello.

La Molina també acull l’1 de gener la 63a edició del descens infantil de l’estació, una de les competicions infantils més antigues d’Europa, en què participen nens de fins a 6 anys. A més, dissabte 29 se celebra a La Molina una cronoescalada d’esquí de Muntanya, la VII Crononiu, en la qual participaran els Campions del Món Kilian Jornet i Mireia Miró.

La Masella acull competició.

Per la seva banda, a Masella també es podrà esquiar de nit. Concretament, l’estació organitza la 4a Setmana Catalana de la Neu, dues curses nocturnes de categories infantil i aleví que es celebraran els dies 27 i 28 de desembre. El 28 també es commemora a l’estació el Dia de la Dona Esquiadora, durant el qual es realitzarà un acte festiu i s’oferirà la possibilitat que les usuàries de l’estació provin la gamma d’esquís lady d’Elan.

El dia següent, el 29, se celebra el IX Campionat Familiar de Masella, on podrà participar qualsevol equip format per un mínim de dues persones de la mateixa família que hagin comprat un abonament de temporada de l’estació.

 Baixada de torxes de Baqueira Beret.

Baqueira Beret acomiada l’any amb la tradicional baixada de torxes, seguida de focs artificials i li dóna la benvinguda amb un concert de Cap d’Any que se celebra a l’església de Baqueira amb fins benèfics.

Per la seva banda, l’estació de Vall de Núria organitza a la tarda de dissabte una activitat gratuïta de contacontes per als més petits, titulada “Valentina i la Seva àvia”.

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.