nena_lamolina
02 Jan 2013 0 comentaris Redacció

Espera els Reis Mags a la neu

Els nens que vulguin pujar a esquiar aquest cap de setmana a Catalunya no han de témer pels regals, ja que els Reis Mags canviaran els camells per màquines trepitja neus i pujaran a les estacions catalanes per repartir sorpreses i il·lusió.

La Molina oferirà una tassa de xocolata calenta aquest dissabte a les sis de la tarda a la Pista Llarga, després de la qual tindrà lloc la baixada de torxes de l’estació. La gran flamarada que formaran els esquiadors guiarà als Reis Mags fins a les pistes, a les quals arribaran per repartir els primers regals als nens assistents.

La Molina rebrà els Reis Mags amb la baixada de torxes.

Per la seva banda, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya organitzarà un tren especial, que partirà a les 16:54 d’aquest dissabte, perquè tots els nens que ho desitgin puguin arribar des de Queralbs a Núria per rebre els Reis Mags. En arribar a Vall de Núria, el bar Finestrelles serà el lloc de reunió on entraran en calor amb una xocolatada, després de la qual arribaran les seves Majestats d’Orient per la zona del Bosc cap al Santuari, a les 18:30. Després del pregó de benvinguda, visitaran a la Mare de Déu de Núria i recolliran les cartes de tots els nens.

L’estació de Baqueira Beret vol convidar als seus usuaris a una tassa de xocolata calenta i un tros de coca al costat de les oficines de l’estació per esperar Melcior, Gaspar i Baltasar, que arribaran a la cota 1.500 de l’estació a les 18:30.

Boí Taüll Resort ha organitzat una jornada especial per als nens aquest dissabte. Des de les 10 del matí l’estació obrirà una carpa on sonarà música nadalenca i la llar d’infants de pistes realitzarà activitats nadalenques. Els Reis Mags arribaran esquiant al migdia ia la 13:00 visitaran la carpa. A la tarda, l’activitat es traslladarà al Club Infantil del Resort, amb activitats especials. Els seus majestats acudiran al Club Social a les 19:30, on no faltarà música ni alegria.

Íñigo Larriu, promesa catalana d’esquí.

Competició infantil a Espot Esquí

Els propers dies 3 i 4 de gener se celebra el Gran Premi Espot Esquí per a la categoria Infantils II, homes i dones, organitzat i tutelat per la Federació Catalana d’Esports d’Hivern. La competició, que forma part del calendari de la 30a edició de Lliga Catalana Infantil, acollirà a prop de 140 corredors. El GP Espot Esquí serà puntuable només per a Lliga Catalana Infantil d’Esquí Alpí i constarà de la disputa d’un Eslàlom el dijous 3 a la pista “La 2” i d’un Gegant el divendres dia 4 a la pista “Estadi”.

La fotografia principal ha estat cedida per l’estació de La Molina.

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.