Turisme de Catalunya
17 Nov 2012 0 comentaris Redacció

Emporteu-vos un record de Catalunya a L’Illa Diagonal

Fins al 24 de novembre podeu passar per l’Illa Diagonal i endur-vos un record de Catalunya. Allà hi ha un photocall particular: us podeu fer una foto amb sis paisatges diferents de Catalunya. Les fotos després us la podreu descarregar en aquest mateix blog.

Però a més de la foto, hi podeu trobar un munt de possibilitats per fer excursions a la muntanya, sortides de cap de setmana a la neu i moltes més suggerències.

Punt d’informació de turisme de Catalunya a L’Illa Diagonal

A més a més, podeu participar en algunes de les activitats programades per aquests dies, com cates de vins o tallers per a nens.

Cata de vins, una de les activitats de promoció del turisme de Catalunya a L’Illa Diagonal

I si el que realment voleu és visitar Catalunya i no deixar-ho només una foto, us animem a mirar magradacompartir.catalunya.com/clubexperience. Hi trobareu més de 200 ofertes d’empreses del sector turístic català. És la resposta a la crida feta per l’Agència Catalana de Turisme per organitzar una acció promocional que consisteix en oferir descomptes i preus especials per a la temporada de tardor-hivern. Excursions amb raquetes de neu, jornades gastronòmiques, cates de vins, cases rurals, escapades romàntiques, caps de setmana per jugar a golf, vols en globus, propostes de turisme cultural, estades en balnearis, rutes a cavall o en BTT. Teniu temps per fer la vostra reserva fins al 15 de desembre.

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.