Susanna Griso
18 Jun 2012 1 comentari Lídia Penelo

Susanna Griso: “A l’Empordà ho trobes tot”

La periodista Susanna Griso (Barcelona, 1969) ha fet de la televisió el seu hàbitat natural. Porta davant les càmeres des de 1993,  i el seu rigor  i naturalitat li han fet  mèreixer diferents premis, entre els quals destaca l’Ondas a la millor presentadora de televisió l’any 2010. De dilluns a divendres condueix l’espai matinal d’Antena 3 i per carregar piles Susanna Griso es queda a Catalunya.

Si et quedes a Catalunya de vacances on t’agrada anar?

A l’Empordà o a la Cerdanya. L’Empordà perquè tinc molta necesita de mar vivint a Madrid i allà és la gran desconeguda perquè tenen més tirada a la costa de Llevant. A l’Empordà ho trobes tot, hi ha vida cultural,bona gastronomia, mar i també camp, perquè una de les coses que més m’agrada de l’Empordà són els pobles de l’interior, i faig força turisme d’interior.

Què en penses de la oferta dels allotjaments de turisme rural?

M’agrada molt, i tant amb la família o amb amics hi fem escapades. Per mi és el pla perfecte quan som molta colla, jo sóc la petita de set germans i alhora de trobar-nos tots, les cases de turisme rural són molt còmodes. A més et permeten cuinar, i acostumem a fer paelles, barbacoes o calçotades.

Quins factors tens en compte a l’hora de triar una destinació?

Que sigui completa, amb una oferta cultural i esportiva variada. També procuro que no sigui un lloc massiu,  només de turisme de sol i platja.  Cada estiu per carregar piles passo una semana a la Cerdanya.

Per disfrutar del temps lliure amb nens quines són les activitats que més t’agraden?

A l’Empordà m’agrada portar-los als Aiguamolls, al museu Dalí als pobles medievals, a Empúries… L’Empordà no te l’acabes i sempre trobes incentius.

Practiques algun esport a l’aire lliure?

M’agrada correr, caminar, fer excursions i també navegar, moltes vegades lloguem un barco a la Costa Brava.

Quins racons de Catalunya tens pendents de conèixer?

Tinc ganes de conèixer més el Delta de l’Ebre, hi vaig anar fa uns anys, però ho tinc foça pendent i he de trobar el moment.

Explica’ns les teves vancances ideals.

Que em permetin una mica de tot, descansar, llegir, fer esport a diari, i descobrir coses noves, bona gastronomia, i un punt també de sorpresa. M’agrada combinar viatges d’aventura amb llocs més coneguts on saps perfectament per on t’has de bellugar.

Comentaris

  1. Maria Moiz va dir això el 20 jun 2012

    Soy muy fan de Susanna Griso. Buena entrevista. Iremos al Empordà a ver los aiguamolls que recomiendas!!!!!
    Una abraçada Susanna!

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.