parenoel_lamolina1
19 Dec 2012 0 comentaris Redacció

Comença el Nadal esquiant

El Pare Noel visitarà el 24 i 25 el Pirineu català, però no caldrà esperar al dilluns per rebre regals. Boí Taüll Resort convida aquest dissabte als seus visitants a una jornada de Tasting, en la qual es podrà provar el material de la nova temporada de HEAD i ELAN , participar en un tast de vi dels cellers Enate. A més, s’organitzarà una barbacoa per agafar forces i tot això mentre un DJ amenitza la jornada amb la seva música.

Boí Taüll ofereix material nou per provar.

El Pare Noel arriba al Pirineu

La primera parada del Pare Noel al Pirineu serà a la cota 1.800 de Baqueira, on arribarà el dia 24 amb el seu trineu de gossos. L’endemà passarà per Beret i posteriorment es traslladarà a La Molina, on es presentarà acompanyat de les mascotes de l’estació, Moli i Lina, per repartir caramels entre tots els nens presents. Per fer-li més agradable la visita, La Molina convida a esquiar gratis a tot aquell que es presenti el dia 25 a taquilles vestit de Pare Noel.

Arribada del Pare Noel a Baqueira Beret el Nadal passat.

Abans de l’arribada del Pare Noel, La Molina acull aquest dijous i divendres, 20 i 21 de desembre, la 3a edició del Memorial Albert Pardo, organitzat per la FCEH i patrocinat per Mundo Deportivo, en memòria del periodista de la neu mort fa tres anys. Durant els dos dies de competició d’aquesta prova, que forma part del calendari FIS, es disputaran proves de Gegant, tant d’homes com de dones, en les tres diferents categories absolutes: Sènior, Juvenil 1 i Juvenil 2. A més, també se celebrarà la competició en la de Ciutadans, amb la participació d’aquells esquiadors que compleixin els requisits per formar-ne part.

El fondista català Mario Parodi participa en la Naut Aran Skating Pirineus. Lluís Prieto

L’altra cita amb la competició del cap de setmana se celebrarà a Baqueira Beret, diumenge 23. Per segon any consecutiu l’estació aranesa organitza la Naut Aran Skating Pirineus, competició d’esquí de fons que aquest any forma part del calendari de Copa Espanya i també de la Copa Pirineus, nova copa de la qual s’extraurà un país guanyador, entre Espanya, França i Andorra en funció dels punts que aconsegueixin els participants de cada país. I, com en l’anterior edició, també formarà part de la Copa Catalana d’Esquí de Fons.

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.