aprendiendo
22 Dec 2011 0 comentaris Fem Neu

Comença a esquiar

Quan es comença a esquiar o fer snowboard és molt important portar el material adequat. Per això s’ha d’anar a les botigues especialitzades, on hi trobareu la gent que en sap més del món de la neu. S’han de seguir les recomanacions que us donen, ja que miren sempre per la vostra seguretat i perquè pugueu gaudir del dia. Es tenen en compte diferents aspectes com ara el nivell d’esquí o snowboard i les condicions físiques.

Avui en dia amb els esquís carving és més senzill aprendre a esquiar. Han de ser un esquís tous i amb les cotes no gaire amples, de manera que es pot derrapar amb més facilitat. El derrapatge és un element bàsic per començar. Les botes acostumen a ser el punt que menys agrada, fan pressió i els peus passen fred. Però han d’estar tancades ben fortes perquè s’ajustin bé al peu i no balli. Al principi, els pals molesten però són de gran ajuda. Si es lliguen bé amb les cintes, no cauran i permetran mantenir millor l’equilibri i en les zones més planeres serviran per empènyer.

Però no cal oblidar que la comoditat a l’hora d’esquiar també s’ha de portar de casa: roba adequada, tècnica i vestir per capes. Cal utilitzar protecció solar ja que la insolació de muntanya és molt forta així com el casc, tant per petits com grans, que us protegirà en qualsevol caiguda i també del fred!

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.