aupapa1
05 Nov 2014 0 comentaris Redacció

Els petits de casa van de festival

Aquest cap de setmana comença un festival únic, molt especial i fet a mida dels més petits de casa. Es tracta del Festival El Més Petit de Tots, que, com el seu nom indica, només pensa i programa espectacles per a nens que tenen entre 0 i 5 anys. La durada, el format i la concepció de l’espai s’adapten totalment als més menuts de la família.

El festival, que s’allargarà fins el 23 de novembre, celebra aquest any el desè aniversari amb una festa grossa els dies 22 i 23 de novembre al Mercat de les Flors.

Una imatge de l’ambient del festival.

Hi participen teatres de 10 ciutats catalanes: Miguel Hernández (Sabadell), Teatre de l’Aurora (Igualada), Mercat de les Flors (Barcelona), Teatre de l’Escorxador (Lleida), Teatre Principal (Olot), Teatre Municipal (Benicàssim), Teatre Clavé (Tordera), Teatre-Auditori (Sant Cugat), Teatres de Tarragona i Teatre-Auditori (Granollers).

Resum dels continguts del festival d’engany.

Què hi podem veure

Aquest és el festival més internacional de tots els que s’han fet fins ara. S’hi podran veure 13 obres entre les que n’hi ha de Quebec (Édredon, de la companyia Les Incomplètes), Brasil (El meu jardim de Grupo Sotovento), França (Entre dues pluges de la Compagnie ak entrepôt), Holanda (Kleurde Dansmakers Amsterdam), Alemanya (Primo d’Alfredo Zinola-Felipe González).

L’espectacle “Meva Teva”, per als més petits de 2 anys.

A banda d’aquestes propostes, hi ha, entre d’altres, la discoteca per a petits Baboo Experience, una caravana-cinema amb dibuixos animats, un concert minúscul de la Miniminimini Orquestra Simfònica del Vallès i l’espectacle Meva Teva, que convida els més petits dels més petits –els nadons d’entre 4 mesos i 2 anys– a gaudir de la dansa.

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.