Txarango 4_destacada
01 Oct 2014 0 comentaris Redacció

Els Petits Camaleons et faran moure l’esquelet

Sant Cugat  ja ho té tot a punt per acollir aquest cap de setmana la tercera edició del famós festival Petits Camaleons. Enguany hi ha un cartell de primera, composat, entre d’altres, per Txarango, La Iaia, Manel, Lax’n'Busto, Quart Primera i Dani Flaco. Podeu consultar aquí tota la programació.

El vídeo amb el qual Quart Primera promociona el festival d’enguany.

A banda dels concerts, el festival també acull altres activitats, com les rodes de premsa per a petits que organitza l’InfoK. De fet, els més petits ja poden començar a entrenar-se per ser reporters enviant una pregunta als cantants que participaran al Petits Cameleons d’enguany. Poden fer-ho en aquesta pàgina: http://www.super3.cat/infok/videos/5250511/petits-camaleons-2014 Entre les millors preguntes es farà un sorteig per anar gratuïtament al festival. El guanyador també podrà conèixer el seu grup favorit.

El Petits Camaleons encara té més coses, com una exposició sobre el grup Els Pets –que enguany celebren el 25è aniversari– i un concurs –el Petits Talents– que busca els millors músics d’entre 3 i 16 anys.

El festival disposa de diversos espais: l’auditori, la carpa Raluy, el pati La Caixa, l’aula magna, l’aula de cos (on es fan concerts per a nadons) i l’escenari dels Petits Talents.

El plànol amb els diferents espais del Petit Camaleons.

Exclusiu per a bebès

Força més tranquil.la és la proposta del Palau de la Música per d’aquí a dues setmanes, el 19 d’octubre, quan oferiran el taller-espectacle BimBom Nadons, de la mà de Companyia Kamalundu. L’objectiu és introduir els bebès en la música, facilitar el seu “despertar musical”. Els nadons, que poden tenir de zero a 12 mesos, han d’anar acompanyats d’un adult.

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.