Destacada 3
08 Nov 2012 1 comentari Redacció

El sector turístic català s’uneix per oferir descomptes als turistes

Més de 250 empreses del sector turístic català han respost a la crida de l’Agència Catalana de Turisme per organitzar una acció promocional que consisteix en oferir descomptes i preus especials als turistes per a aquesta temporada de tardor i hivern. Excursions amb raquetes de neu, jornades gastronòmiques, cates de vins, cases rurals, escapades romàntiques o d’esquí, caps de setmana per jugar a golf, vols en globus, propostes de turisme cultural, estades a balnearis, rutes a cavall o en BTT…

Una ruta guiada per Caldes de Montbui. Camping El Pasqualet

Totes aquestes propostes es van donar cita en un gran esdeveniment que l’Agència Catalan de Turisme va organitzar del 12 al 24 de novembre d’enguany al centre comercial L’Illa Diagonal de Barcelona.

En tirolina per damunt de Catalunya en Miniatura. Catalunya en Miniatura

En l’acció, que va tenir com a seu L’Illa Diagonal, hi havia dos grans espais temàtics: un espai interactiu que va atraure l’atenció dels visitants i un punt d’informació de diferents ofertes turístiques, en el qual també es van fer activitats d’animació.

Diverses empresas ofereixen vols en globus per diferents zones de Catalunya. Camins de Vent

Més enllà de L’Illa Diagonal, i perquè hi pugui participar tothom, les ofertes estan reunides en una web creada especialment per a la promoció. Des d’aquesta pàgina es poden consultar totes les ofertes i imprimir el codi de reserva que servirà per fer-les vàlides en els establiments adherits.

L’acció inclou ofertes per fer travesses guiades en grup. Caminant sense equipatge

Les ofertes es poden contractar fins al 28 de febrer, i seran vàlides fins el dia 31 de març.

Fotografia destacada: Club Elements Molina

 

Comentaris

  1. VOL XERPA S.L. va dir això el 13 nov 2012

    Vols per el Moianés amb Ultralleugers

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.