nevadas_BoiTaull1
22 Jan 2013 0 comentaris Redacció

El Pirineu català és ple de neu

Les històriques nevades que han caigut al Pirineu català durant l’última setmana han deixat gruixos de fins a tres metres a les estacions d’esquí, que si bé encara estan treballant per oferir les millors condicions davant semblant espessor, tenen assegurada neu suficient fins al final de temporada.

Baqueira Beret.

En l’última dècada no s’havien registrat nevades tan abundants en tan poc temps i en algunes zones del Pirineu català s’han arribat a superar els tres metres, gruixos que encara podrien ser majors si es compleixen les previsions meteorològiques, que apunten a més neu en els propers dies.

La Molina.

Concretament, el nou front que ha entrat aquest dimarts a la península per Galícia hauria de provocar nevades intermitents fins dilluns, deixant les estacions del Pirineu català en òptimes condicions per a la pràctica de l’esquí.

Les estacions del Pallars, Espot Esquí i Port Ainé, també han registrat copioses nevades.

Els més impacients ja han pogut gaudir el darrer cap de setmana de la neu caiguda, amb sensacions semblants al fora pista dins de les estacions. Un luxe a l’abast de qualsevol esquiador que vulgui apropar-se a les estacions d’esquí catalanes.

Boí Taüll.

La imatge principal correspon a un remuntador de l’estació de Boí Taüll, que ha facilitat la fotografia.

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.