FotoNeu
08 Mar 2012 0 comentaris Fem Neu

El millor snowboard del món a casa

Aquest cap de setmana, el món del surf de neu tindrà els seus ulls posats al Pirineu català. A més, curses populars, festa i diversió per als més joves i una ascensió nocturna molt especial.

 

Els millors riders del món competeixen a La Molina
La Copa del Món d’Snowboard arriba aquest dissabte a la Molina. La pista Estadi-Font Canaleta, a la zona de Cap de Comella, acollirà la competició, el Paral·lel Gegant en categoria femenina i masculina. Aquesta Copa del Món portarà a l’elit internacional del PGS, i no deixa de ser un pas més cap al somni Olímpic Barcelona Pirineu 2022. En total seran 94 els competidors (52 homes i 42 dones) procedents de 15 països diferents els que intervindran en les proves.

 

5 º Trofeu Fundació Jesús Serra a Baqueira Beret
La passió per la formació i l’esquí és el que mou la celebració d’aquest trofeu, una cita consolidada en el calendari de l’estació. El premi: el guanyador i la guanyadora absoluts menors de 25 anys obtindran una beca d’estudis per continuar la seva formació sense haver d’abandonar el món de l’alta competició d’esquí. El campionat serà una gran festa, oberta a tothom que vulgui participar, independentment de l’edat o el nivell d’esquí. Regals, sorpreses i competició durant tot el cap de setmana.

 

3 ª Festa de la Neu Wala a Boí Taüll Resort
La gran festa de la neu arriba a Boí Taüll. Un cap de setmana complet en el qual els assistents podran gaudir d’activitats tan diverses com un eslàlom popular, test d’esquí de les primeres marques, animació musical, etc. La nit de dissabte va a càrrec dels djs de l’emissora Flaix FM, de manera que la diversió està garantida. I diumenge, fi de festa amb una gran barbacoa.

 

La Cursa de la Lluna il·luminarà la nit a la Vall de Núria
La Cursa de la Lluna és una carrera d’esquí de muntanya, popular, que consisteix en una ascensió nocturna al cim del Puigmal i aquest any, per primera vegada, acompanyada per una marxa de raquetes. L’ascensió, que prendrà la sortida el dissabte a les 19h, es desenvolupa passant per la Coma de l’Embut i el pluviòmetre per arribar al cim del Puigmal, on finalitza la carrera. Tot el recorregut, tant la pujada com la baixada es senyalitza mitjançant barres lluminoses, que permeten seguir el traçat a la perfecció. Quan els corredors, raquetistes i acompanyants tornin a l’estació, es celebrarà un sopar de germanor, durant la qual es farà entrega dels premis.

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.