Ken Niimura (4)_destacada
30 Oct 2014 0 comentaris Redacció

El Japó aterra a Barcelona: torna el Saló del Manga

Aquest cap de setmana et proposem visitar Japó sense sortir de Barcelona. La 20a edició del Saló del Manga arriba a la ciutat amb un desplegament impressionant: tallers, signatures d’autors, concursos, exposicions, concerts… Tot està pensat al detall en la  fira més gran de la seva història, que enguany ocuparà 50.000 metres quadrats. Hi treiem el cap?

Primera i principal: si t’espera un cap de setmana familiar, estàs de sort, perquè el Saló del Manga ha reservat un espai on els més petits podran fer-hi manualitats, pintures, maquillatge, concursos i moltes coses més vinculades als personatges de Pokémon. Una manera divertida d’introduir-se en aquest món.

Una de les activitats per als més petits del Saló del Manga de l’any passsat.

Si els nens ja són una mica més grans o fins i tot si els pares s’engresquen podran participar en altres activitats, com per exemple el taller de manga que organitzar l’escola Joso. Hi ha des de classes de dibuix fins a un espai per dibuixar amb aerògraf i també un taller per aprendre a fer motlles i pròtesis facials.

El cartell d’aquest any del Saló del Manga.

Què es fa a cada lloc

L’escenari, el concurs de Cosplay, l’Anime Song Contest, les actuacions musicals i el photocall Pokémon seran a la Plaça Univers. Al Palau 1 hi haurà l’espai dedicat a la gastronomia japonesa, l’espai de videojocs Regió Pokémon i una sala d’actes oberta. Els expositors, el taller de manga, la zona infantil i l’espai de jocs japonesos seran al Palau 2. En aquest mateix palau, a la planta superior, hi haurà l’espai L’esperit del Japó, on s’hi faran activitats relacionades amb la cultura tradicional japonesa com per exemple: taller de macrobiòtica, sala de meditació, sales de demostracions de reiki, shiatsu i kobido…

Visitants il.lustres

Enguany al saló hi assistiran autors japonesos de renom internacional, com per exemple Kengo Hanazawa, creador del manga de terror I am a Hero. També visitaran aquesta edició Takeshi Obata, autor de l’adaptació al manga d’All You Need Is Kill i Ken Niimura, un creador espanyol d’origen japonès que és tot un referent del manga.

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.