destacada_2
12 Dec 2014 0 comentaris Redacció

El campionat ISU Grand Prix aterra a Barcelona

Foto de capçalera: Ignasi Paredes

Si ets un seguidor del patinatge artístic sobre gel, has de saber que els millors patinadors estan a Barcelona. Dividits en quatre categories (masculina, femenina, per parelles i dansa) participaran en l’últim acte del circuit de patinatge sobre gel que s’ha fet aquest any a diferents ciutats del món.

Foto de Berta Ballvé

El Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) ha canviat les convencions per les competicions esportives per uns dies, i ha instal·lat una pista de gel. Té capacitat per 5.500 espectadors, i acollirà la final de la ISU Grand Prix de l’11 al 14 de desembre. Javier Fernández, bicampió d’Europa de patinatge sobre gel i dues medalles de bronze en els Mundials, ha inaugurat la pista i ha assegurat que el gel està en perfectes condicions.

Segons Maite Fandos, tinenta d’alcalde d’Esports i copresidenta del Comitè Organitzador, aquesta competició, la més important després dels campionats del món, és una clara aposta pels esports d’hivern a la ciutat. I és que aquesta pista no és una instal·lació efímera. L’Ajuntament de Barcelona li està buscant un lloc definitiu a la ciutat.

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.