tavascan_cardos
03 Feb 2012 0 comentaris Fem Neu

L’autèntic poble del Pirineu

La Vall de Tavascan és un dels pobles que conforma el municipi de Lladorre, de la comarca lleidatana del Pallars Sobirà. N’és característic la conservació de la construcció de les cases tradicionals, creant així un ambient únic i autèntic del Pirineu Català.

La seva estació d’esquí, Tavascan, és molt atractiva per a tota pràctica d’esports d’hivern, ja siguin l’snowboard o l’esquí alpí com l’esquí de fons. Per als practicants d’aquesta modalitat Tavascan és un centre molt atractiu i amb circuits ben preparats.

A banda d’aquestes activitats però la Vall de Tavascan és un espai natural amb gran varietat de racons per descobrir. Sota les muntanyes de la vall s’amaga el Complex Hidràulic de l’Alt Cardós, una impressionant obra d’enginyeria que s’estudia a diverses universitats del món com a model d’aprofitament integral de l’aigua per a la generació d’electricitat. És una visita diferent que i única que tan sols es pot fer a Tavascan i que val la pena de veure si es passen alguns dies a la vall.

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.