Masella_grup_destacada
11 Dec 2012 0 comentaris Redacció

Gaudeix esquiant i ajuda a la lluita contra el càncer amb La Marató

Aquest diumenge Catalunya celebra la seva festa solidària, La Marató de TV3, que aquest any va dedicada a la lluita contra el càncer, una lluita de tots. Quan algú pateix càncer, tot el seu entorn emmalalteix. Malalts i especialistes no poden quedar-se sols en aquesta lluita titànica.

Per això el 16 de desembre, amb la Marató de TV3, tots tenim l’oportunitat de plantar cara al càncer. Per tractar de involucrar al major nombre de persones possibles, les estacions d’esquí catalanes de Baqueira-Beret, La Molina y Masella s’afegeixen a la jornada i organitzen diverses activitats per tal de recaptar fons.

Dissabte 15, cursa solidària a Baqueira Beret

El dissabte 15 de desembre s’organitza una cursa d’esquí i surf de neu, solidària, a l’Stadium de Beret, en la qual poden participar tots els aficionats a aquest esport, i a més de passar-ho bé, l’import total de la inscripció, 15 euros, se sumarà a la recaptació per a la Marató de TV3.

Baqueira-Beret ja va participar a La Marató 2011.

Els tres primers classificats de cada categoria rebran un trofeu i es farà un sorteig de material d’esquí i altres regals entre tots els participants. A més, també pots participar en un altre sorteig solidari a les oficines d’atenció al client de la cota 1500 de Baqueira, amb un donatiu de 3€, i optar a estades, forfaits, cursets, sopars i altres regals que ofereixen els establiments de la Vall d’Aran i les firmes comercials, que també col·laboren amb La Marató.

Descomptes i baixada solidària a La Molina

El Club Elements organitza aquest diumenge una jornada especial, amb descomptes del 50% en material i cursos per fomentar la participació a la baixada solidària que es farà a l’estació de La Molina a les 13:30. Tots els diners recaptats amb els dorsals de la baixada aniran a La Marató i per finalitzar la jornada els participants podran gaudir d’una tassa de xocolata calenta que els ajudarà a recuperar forces.

Sector de La Pleta a l’Estació de Masella.

Baixada cronometrada a Masella

Tots els club de l’estació de Masella han volgut afegir-se a la baixada cronometrada que es farà entre les 10 i les 14 a la pista Eslàlom del sector de La Pleta. Amb un donatiu mínim de dos euros qualsevol esquiador o surfer podrà competir contra els seus amics i la resta d’usuaris de l’estació.

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.