Selecciona un idioma:

 • Generalitat de Catalunya
  • Me gusta compartir
   M'agrada
   Compartir
  • Me gusta compartir
   M'agrada
   Compartir
  • Me gusta compartir
   M'agrada
   Compartir
  • Me gusta compartir
   M'agrada
   Compartir
  • Me gusta compartir
   M'agrada
   Compartir
 • Segueix-nos a:
 • Facebook
 • RSS
 • Twitter

Viatjar i descobrir Catalunya

Catalunya té una història mil·lenària i una llengua pròpia, el català. La cultura catalana, viva i en permanent evolució, és la principal icona de la identitat dels catalans i impregna la manera de viure i el fet diferencial català.

El nostre país té un llegat històric i artístic que abasta el passat iber, grec i romà, passant per l’art romànic fins a arribar a les noves arquitectures, sense oblidar el Modernisme, del qual Antoni Gaudí és, sens dubte, l’arquitecte més conegut i un dels motius per a molts per descobrir Catalunya.

Catalunya també és una de les destinacions gastronòmiques de referència del món, amb cuiners tan reconeguts com Ferran Adrià i Carme Ruscalleda. La gastronomia catalana combina tradició, creativitat i innovació. El resultat és una cuina rica i plena de matisos: des de restaurants de tres estrelles Michelin fins a establiments tradicionals on es pot assaborir l’imprescindible pa amb tomàquet, sense oblidar els col·lectius de cuina catalans. Un bon motiu per viatjar per Catalunya.

Les festes populars, com la Patum de Berga, declarada Patrimoni de la Humanitat, reafirmen la identitat pròpia de Catalunya i són la mostra de la seva vitalitat cultural. Al nostre país existeix també una tradició consolidada de grans celebracions cíviques com l’Onze de Setembre, Sant Jordi i les diades castelleres.

Catalunya és un país mediterrani amb una gran diversitat geogràfica. Des del cap de Creus, al nord, fins al delta de l’Ebre, al sud, hi ha més de 300 platges i 46 ports esportius amb una rica oferta de lleure. Aquesta varietat és un dels motius pels quals molta gent decideix viatjar a Catalunya.

L’interior combina plana i muntanya. Els Pirineus tenen cims de prop de 3.000 metres, valls, parcs naturals i zones protegides, i a l’hivern esdevenen un territori privilegiat per a la pràctica de l’esquí. Descobrir Catalunya també vol dir conèixer la plana, on el paisatge industrial de la Catalunya Central es combina amb el paisatge agrícola dels camps de conreu i les masies tradicionals de les terres de Lleida.

A Catalunya, la tradició és innovar. Des dels inicis de la seva història, és un país industrialment actiu i emprenedor i, de sempre, la cultura de l’esforç ha estat un tret distintiu dels catalans. Aquest fet, unit a la qualitat de les seves infraestructures i serveis propis d’un país capdavanter, i a una llarga i experimentada tradició turística, converteixen el nostre país en una destinació perfecta per a les trobades professionals. Cada dia són més els que decideixen viatjar a Catalunya per fer negocis.

La societat catalana és oberta i acollidora. Per això Catalunya és una destinació de referència en turisme i posa especial cura en l’adaptació de les seves infraestructures i serveis turístics per a persones amb diversitat funcional.

En definitiva, les diferents manifestacions identitàries i culturals, la riquesa de la gastronomia, la diversitat del paisatge, la qualitat de les infraestructures i l’esperit emprenedor alhora que acollidor de la seva gent converteixen Catalunya en un país únic, i fan del fet de descobrir Catalunya una aventura inoblidable. Descobreix Catalunya.