Baqueira_Beret
25 Feb 2014 0 comentaris Redacció

De safari per Baqueira Beret

Saps que pots anar de safari per la neu? Baqueira Beret t’ofereix tres recorreguts que et permetran conèixer tot el domini esquiable. Són tres i estan adaptats al teu nivell: el blau, pels esquiadors de nivell mitjà i per a famílies, el vermell pels avançats i el negre pels experts.

Espectacular panoràmica de les pistes de Baqueira Beret. M.Gasch

Els tres recorreguts estan perfectament senyalitzats i es poden fer amb guia o sense, per les tres àrees: Baqueira, Beret i Bonaigua. Cada safari dura unes quatre hores, incloses les parades per descansar i acaben al Bar Baqueira cota 1.500 per reposar forces. A la pàgina web pots trobar tots els detalls de cadascun dels recorreguts.

 

A més de practicar l’esquí, als safaris pots gaudir de la natura. M. Gasch

Ideal per a famílies

I també per a esquiadors de nivell mig. El safari blau té 25 Km de recorregut per pistes còmodes, àmplies i sense pendents exagerades. Arriba fins el Tuc de Costarjàs, a Beret, i un cop allà s’inicia la tornada a Baqueira 1.500.

 

Escull el teu safari i gaudeix de tota la neu. M. Gasch

Per a esquiadors de nivell avançat

El safari vermell es realitza per pistes més atrevides, amb més pendent i major dificultat d’orientació. Té un recorregut de 37 Km i arriba fins el Tuc del Dossau (2.516 m), a Beret. Encara que no es tracta de traçats complicats els esquiadors poden acumular 7.097 m de desnivell.

Per als més valents

El safari negre és el més curt (23 km) i recorre pistes de màxima dificultat com la Manaud o les Pales der Arias, i altres poc conegudes com la Pala Gran de Peülla. És l’únic safari que no ofereix servei de guia.

Si vols gaudir d’un safari blanc, blau, vermell, negre…, de la neu en família o fer un puja i baixa a la neu, entra a Catalunya.com

* La foto de portada correspon també a M.Gasch

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.