niu_aliga
24 Feb 2012 0 comentaris Fem Neu

D’excursió a La Molina

La Molina és l’estació degana de l’esquí espanyol, des de 1943 any rere any s’ha anat consolidant. Avui és un centre per anar a esquiar, fer snowboard i moltes altres activitats.

L’estació ofereix plans per a grans i petits i perquè tots plegats puguin gaudir de la neu i la muntanya. A La Molina es poden fer activitats més tradicionals com anar amb trineus a una pista preparada per fer-hi les baixades, esquí de muntanya o sopars a un dels bars de l’estació. D’altra banda però, l’estació també organitza altres formes de divertir-se més modernes, com ara els tubbys o el segway.

Una escapada ben recomanable és visitar el Niu de l’Àliga, ja sigui al llarg del dia o al vespre. És el refugi situat a 2537 metres d’altitud que ofereix les millors vistes de les comarques de La Cerdanya, el Berguedà i el Ripollès. El Niu de l’Àliga gaudeix d’un servei de bar, tast de vins i restaurant gastronòmic amb els menús més exclusius de muntanya i els plats més típics de la zona. I si es vol, també s’hi pot dormir fent una reserva prèvia. Fins al refugi s’hi pot accedir amb el telecabina Alp2500 i després fent una caminada o bé pujant amb raquetes de neu o esquís de muntanya.

Si vols descobrir quines activitats et poden agradar a banda d’esquiar o fer snowboard, fes el test de l’esquiador i segons el teu perfil veuràs altres esports per practicar i que et poden ser afins. I no oblidis, tan sols per fer el test, rebràs una samarreta de regal!

Publica un comentari

* Camps obligatoris.
L'autor d'aquest bloc modera els comentaris.